NVK voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVK ledencontent.

Dianne Paarhuis nieuwe directeur NVK

03 jul 2020Nieuws
Dianne Paarhuis nieuwe directeur NVK

Per 1 september zal Dianne Paarhuis starten als nieuwe directeur van de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK). Zij volgt daarmee Eva Scholte op, die als bestuurder bij Moviera aan de slag zal gaan. Dianne werkt momenteel nog als directeur Zorgbeleid bij de KNMT, waar zij in 2013 in dienst trad. Daarvoor was zij onder meer werkzaam als Hoofd Communicatie & Public affairs bij de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) en als Manager Strategische informatievoorziening & Communicatie bij de MBO Raad.

Het bestuur en het bureau zijn blij met Diannes komst en kijken ernaar uit om de komende jaren onder haar leiding verder te groeien. Dianne: ‘De NVK heeft met Kwaliteit voorop in sterke netwerken een heldere strategie geformuleerd voor de komende jaren waarbij het belang van intern én extern verbinden centraal staat. Daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren, in de volle overtuiging dat je samen verder komt.’

We heten Dianne van harte welkom en wensen haar alvast veel succes in haar nieuwe rol als directeur van onze vereniging.