NVK voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVK ledencontent.

23e Nederlands-Vlaams Doelencongres Infertiliteit, Gynaecologie en Obstetrie

30 mrt 2021 00:00 - 01 apr 2021 23:59 Locatie: Doelen Congrescentrum, Rotterdam Evenement
23e Nederlands-Vlaams Doelencongres Infertiliteit, Gynaecologie en Obstetrie

Het IGO-Doelencongres, waarvan de 1e in 1984 werd gehouden, is een tweejaarlijk congres met als doelstelling de niet-universitair werkende Nederlandse en Vlaamse gynaecoloog, op die manier bij te

scholen, dat hij/zij het specialisme in de volle omvang kon blijven uitoefenen.

In navolging van de universitair werkende gynaecoloog is het ook voor de niet-universitair werkende gynaecoloog een feit geworden dat hij/zij het specialisme niet meer in de volle omvang kan uitoefenen. Het IGO-Doelencongres biedt de mogelijkheid kennis te nemen van de belangrijke ontwikkelingen binnen het gehele specialisme.

Het congres is belangrijk voor de nascholing van diverse beroepsgroepen die mede de kwaliteit van zorg bepalen:

  • Gynaecologen (universitair en niet-universitair)
  • Echoscopisten
  • Fertiliteitsartsen
  • Verloskundigen (1e, 2e en 3e lijns zorg)
  • Seksuologen

Tevens krijgen de de aios/gso’s, die het specialisme veelal hebben gekozen vanwege de grote diversiteit van aandachtsgebieden, in drie dagen tijd de onderwerpen op een systematische wijze aangeboden.

Het 23e Nederlands-Vlaams Doelencongres zal zowel offline (fysiek) als online worden aangeboden. Deelnemers kunnen in de registratie aangeven op welke wijze ze deel willen nemen. Offline zal er een maximum aantal plaatsen beschikbaar zijn. Mocht de organisatie besluiten om het congres geheel online te laten plaatsvinden, dan zal de organisatie de  offline registratie omzetten naar een online congresregistratie. Zonder verdere gevolgen.

Website: www.igoandpractice.nl