NVK voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVK ledencontent.

Vacature BBC – aios

01 jul 2021Nieuws
Vacature BBC – aios

De Beroepsbelangencommissie (BBC) is op zoek naar een aios (bij voorkeur eerste- of tweedejaars) als opvolger van het huidige aios-lid. De BBC behartigt de maatschappelijke en zakelijke belangen van de leden van de NVK en de kindergeneeskunde in het algemeen bij zorgaanbieders, zorgverzekeraars, landelijke overheid en andere beleidsorganen. De BBC zet zich in voor de positie, organisatie en financiering van de kindergeneeskunde.

Evenwichtige verdeling
Binnen de BBC wordt gestreefd naar een evenwichtige verdeling van kinderartsen in dienstverband en vrije vestiging en van kinderartsen werkzaam in universitaire medische centra, algemene ziekenhuizen (grote en kleine) en andere instellingen dan ziekenhuizen.

Vergaderfrequentie
De BBC komt acht keer per jaar bij elkaar, afwisselend fysiek en online. Naast deze vergaderingen houdt de BBC één keer per jaar een heidag. Voorzitter van de commissie is Robin van Schaik.

Interesse?
Heb je interesse in deze vacature of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met één van de BBC-leden via bbc@nvk.nl of met Henrike Klein Ikkink, beleidsmedewerker NVK, telefoon 088 – 282 33 27 of e-mail klein@nvk.nl