NVK voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVK ledencontent.

Nieuwe accounts Richtlijnendatabase

27 aug 2021Nieuws
Nieuwe accounts Richtlijnendatabase

De Adviescommissie Richtlijnen en het Kennisinstituut werken hard aan de doorontwikkeling van de Richtlijnendatabase. Een belangrijke stap daarin is het online organiseren van het redactionele proces, zoals het leveren van commentaar op conceptrichtlijnen. Om dit te realiseren ontvangen gebruikers per mail een voorgeprogrammeerd account met het verzoek dit te activeren.

Ontvang informatie op maat
Naast het geven van commentaar geeft een account de mogelijkheid om de Richtlijnendatabase als gebruiker te personaliseren zodat u richtlijnen kunt volgen die voor u belangrijk zijn. Zo blijft u snel en makkelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied en wordt het gebruiksgemak in de dagelijkse praktijk verder vergroot.

Richtlijnendatabase app
Ook kunt u met het account straks inloggen op de nieuwe Richtlijnendatabase app, die eind september 2021 wordt gelanceerd. Met deze app kunt u richtlijnen raadplegen en instellen dat u op de hoogte blijft van updates en nieuwe richtlijnen binnen uw vakgebied. Het gebruik van richtlijnen in de dagelijkse praktijk wordt zo nog toegankelijker en laagdrempeliger. Om gebruik te kunnen maken van deze handige functies van de Richtlijnendatabase app heeft u het nieuwe account straks ook nodig.

Houd uw mailbox in de gaten
Om te verifiëren dat u namens uw wetenschappelijke vereniging commentaar mag geven worden er vanuit de Richtlijnendatabase voorgeprogrammeerde accounts aangemaakt. U ontvangt binnenkort een mail vanuit de Richtlijnendatabase met de vraag om dit voorgeprogrammeerde account te activeren. Indien u al een account heeft zal dit zoveel mogelijk aan elkaar worden gekoppeld.