NVK voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVK ledencontent.

Commissie Nascholing & Accreditatie is op zoek naar 2 nieuwe commissieleden

27 okt 2023Nieuws
Commissie Nascholing & Accreditatie is op zoek naar 2 nieuwe commissieleden

De wereld van nascholingen is sterk in ontwikkeling. De kwaliteit van zowel zorg als nascholing binnen de kindergeneeskunde zijn goed, maar er blijft een streven om deze kwaliteit nog verder te verbeteren. In dit dynamische proces van actualisering en verbetering speelt de commissie Nascholing & Accreditatie (N&A) van de NVK een belangrijke rol. 

Om dit werk te kunnen voortzetten, is de commissie N&A momenteel op zoek naar twee nieuwe commissieleden, bij voorkeur uit de periferie. De ideale kandidaat is een gemotiveerde kinderarts, die naast het beoordelen van de inhoud van het nascholingsaanbod, graag meedenkt over de nieuwe ontwikkelingen en het onderhouden van een adequaat en dekkend systeem van nascholing.

Ook het actualiseren van het beoordelingskader en de implementatie van toekomstige veranderingen behoren tot het takenpakket. Tot slot houdt de commissie zich bezig met beleidsvoorbereidende en uitvoerende werkzaamheden, waaronder het opstellen van criteria voor de didactische kwaliteit van nascholing en het toekennen van accreditatiepunten. Ervaring met accreditatie van nascholing is geen vereiste om te reageren, we leggen graag uit wat we doen en werken je graag in!

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact op met Annelies Wisse van het NVK bureau of de voorzitter van de commissie Eveline Berman via nascholing@nvk.nl of e.berman@amsterdamumc.nl.  

>> Lees meer over de commissie Nascholing & Accreditatie