NVK voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVK ledencontent.

Word jij ons volgende commissielid in de commissie Nascholing & Accreditatie?

20 jun 2024Nieuws
Word jij ons volgende commissielid in de commissie Nascholing & Accreditatie?

De wereld van nascholingen binnen de kindergeneeskunde blijft zich ontwikkelen, en bij de commissie Nascholing & Accreditatie (N&A) van de NVK staat kwaliteitsverbetering altijd voorop. We zijn op zoek naar een gedreven commissielid, bij voorkeur uit een perifeer centrum, dat ons gezellige team komt versterken.

Wat houdt de rol in?
Als commissielid beoordeel je het inhoudelijke aanbod van nascholingen op kwaliteit en wetenschappelijke waarde. Daarnaast denk je ook actief mee over nieuwe ontwikkelingen, zoals bijvoorbeeld digitale vormen van onderwijs, en hoe deze te accrediteren. Bovendien draag je bij aan het actualiseren van ons beoordelingskader en de implementatie van toekomstige veranderingen.

Wie zoeken we?
De ideale kandidaat is een enthousiaste kinderarts die gepassioneerd is over kwaliteitsverbetering en nascholing binnen ons vakgebied. Ervaring met accreditatie van nascholing is geen vereiste – wij staan klaar om je in te werken en je wegwijs te maken.

Wat bieden we?
Als commissielid krijg je de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de kwaliteit van nascholing binnen de kindergeneeskunde. Je werkt samen met een divers team van kinderartsen, met uitstekende ondersteuning vanuit de NVK. We vergaderen gemiddeld 10x per jaar, meestal digitaal, en af en toe live. De tijdsinvestering is 3-4 uur per maand.

Interesse?
Wil je deel uitmaken van ons dynamische team en bijdragen aan de kwaliteit van nascholing binnen de kindergeneeskunde? Neem dan contact op met Jessica van Dijk van het NVK-bureau of de voorzitter van de commissie Eveline Berman

>> Lees meer over de commissie Nascholing & Accreditatie