NVK voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVK ledencontent.

Aanmelding Wetenschaps- en Innovatieprijs 2025 van start

13 sep 2024Nieuws
Aanmelding Wetenschaps- en Innovatieprijs 2025 van start

Met de kennis uit wetenschappelijk onderzoek werken medisch specialisten continu aan gepast gebruik van zorg: toegankelijk en toegespitst op de situatie van de individuele patiënt. Om goed onderzoek een podium te geven, reikt de Federatie Medisch Specialisten elke twee jaar de Wetenschaps- en Innovatieprijs uit. Wordt jouw onderzoeksteam de winnaar van 2025?

In 2025 staat deze prijs in het teken van zorgevaluatie: onderzoek naar de effectiviteit van bestaande diagnostiek en behandelingen. Vind je dat jouw onderzoek in aanmerking komt voor deze prijs? Stuur je onderzoek dan nu in! Tot en met 13 december 2024 kun je je onderzoek insturen voor deelname. Stuur het ingevulde deelnameformulier naar wetenschap@nvk.nl

De commissie Wetenschap selecteert vervolgens in afstemming met het NVK-bestuur één onderzoek en stuurt deze voordracht uiterlijk 10 februari 2025 in. Tijdens een feestelijke uitreiking op het Lustrumcongres van de Federatie op 19 juni 2025 wordt de winnaar bekendgemaakt. Deze ontvangt, naast de eer, een blijvend aandenken en een geldbedrag van 5.000,- euro (te besteden aan vakgerelateerde activiteiten).

>> Bekijk de beoordelingscriteria
>> Bekijk de video over deze prijs
>> Lees meer op de website van de Federatie