NVK voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVK ledencontent.

REMINDER: Uitnodiging prioriteringsbijeenkomst kennisvragen voor de Kennisagenda

17 okt 2024Nieuws
REMINDER: Uitnodiging prioriteringsbijeenkomst kennisvragen voor de Kennisagenda

In juni deden we namens de werkgroep Kennisagenda Algemene kindergeneeskunde een oproep om kennisvragen in te dienen voor de nieuwe ‘Kennisagenda Algemene kindergeneeskunde'. De werkgroep is verheugd over het aantal kennisvragen dat ze hebben ontvangen, hartelijk dank daarvoor! 

Wat gebeurt er met de ingediende kennisvragen?
De volgende stap in dit project is het gezamenlijk prioriteren van de geïdentificeerde kennisvragen tijdens een prioriteringsbijeenkomst. De werkgroep nodigt je uit voor deze prioriteringsbijeenkomst op: 

 


Prioriteringsbijeenkomst
Donderdag 13 februari 2025 van 17.00 tot 21.00 uur
Locatie: Bar Beton (Utrecht CS)



Samen prioriteren
Deze prioriteringsbijeenkomst op 13 februari is een uitgelezen kans om gezamenlijk te besluiten welke kennisvragen de hoogste prioriteit hebben als het gaat om opzet van wetenschappelijk onderzoek. De belangrijkste kennisvragen zijn de onderzoeksvragen voor het opzetten van het toekomstige onderzoeksprogramma, researchnetwerken en kwaliteitsprojecten (zoals richtlijnen). Naast NVK-leden worden voor deze bijeenkomst ook relevante patiëntenorganisaties en stakeholders uitgenodigd. 

Aanmelden
Ook als je geen kennisvragen hebt ingediend, ben je van harte uitgenodigd. Je kunt je via onderstaande link aanmelden tot 30 januari 2025
>> Aanmelden voor deze bijeenkomst 

Vragen
Heb je een vraag? Dan kun je terecht bij Renee Bolijn, adviseur Kennisinstituut van de Federatie Medisch Specialisten. 

Jouw deelname
Een week voor de bijeenkomst ontvang je een uitgewerkt programma met de methodiek van prioriteren en de lijst met geïnventariseerde kennisvragen. Jouw deelname is uiterst belangrijk om een goede prioritering mogelijk te maken. We zien je graag op 13 februari!