NVK voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVK ledencontent.

Gebruik géén Internet Explorer

16 jul 2020Nieuws
Gebruik géén Internet Explorer

De NVK ontvangt soms klachten dat de bovenste menubalk in onze website storend blijft hangen. Dit heeft te maken met Internet Explorer. Wij hebben onze website voor alle veilige browsers geschikt gemaakt. Internet Explorer is helaas verouderd en erg kwetsbaar voor dataleks en hacks. Dat maakt het gebruik ervan ook onveilig.

Een aantal leden liet ons weten dat de NVK-website niet goed draait op Internet Explorer. Zo blijft de bovenste menubalk via deze browser bijvoorbeeld ‘hangen’. Hoewel we individueel al hebben teruggekoppeld wat het probleem was, willen we er toch graag een bericht aan wijden. Hoe werkt onze site wél optimaal?

Internet Explorer is helaas een verouderde browser, die al enige tijd geleden – en niet voor niets – door Microsoft Edge is opgevolgd. Explorer is erg kwetsbaar voor dataleks en hacks en gebruik ervan is daardoor onveilig. We raden u dan ook aan om altijd voor een browser te kiezen die up to date is en daarmee ook veilig in gebruik. Opties zijn bijvoorbeeld Google Chrome, FireFox, Microsoft Edge of Safari.

Blijft u via een van deze browsers nog steeds problemen houden met onze website? Neem dan contact op met onze webmaster via nvk@nvk.nl.