NVK voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVK ledencontent.

Symposium Positieve Gezondheid binnen de kindergeneeskunde

16 apr 2024 10:00 - 16:00 Locatie: Rabobank Utrecht Evenement

Een primeur! Make-A-Wish Nederland en Institute for Positive Health (iPH) bundelen hun krachten voor een zeer interessant wetenschappelijk symposium dat je niet mag missen: 

Is er een medicijn voor veerkracht?

Ben je een zorgprofessional en werk je met kinderen? Noteer 16 april 2024 in je agenda, want we hebben een boeiend programma voor je in petto, met o.a. Machteld Huber, Marcel Levi en een speciaal item met Piet Leroy.

Waarom dit symposium?
Een kind is meer dan alleen zijn ziekte. Gelukkig is daar steeds meer aandacht voor binnen de zorg.

Het gedachtegoed rondom Positieve Gezondheid is al langer bekend, maar er is nog nooit een symposium georganiseerd over Positieve Gezondheid specifiek gericht op het kind. Make-A-Wish bestaat volgend jaar 35 jaar en weet inmiddels als geen ander wat positieve emoties en het teruggeven van regie doen met de veerkracht van kinderen.

Tijdens het symposium gaan we dieper in op de effecten van alle psychologische factoren rondom de gezondheid bij kinderen. Het bijzondere programma en belangrijke sprekers geven je kennis, inspiratie en nieuwe inzichten. Uiteraard zal dit alles plaatsvinden met een beetje magie van Make-A-Wish.

Is dit voor mij interessant?
Jazeker! Het is een symposium voor een brede doelgroep: artsen, verpleegkundigen, medisch pedagogisch zorgverleners, verpleegkundig specialisten, maatschappelijk werkers, thuiszorgverpleegkundigen en iedere andere professional met interesse in dit onderwerp.

Het symposium wordt in samenwerking met Institute for Positive Health (iPH) georganiseerd. Grondlegger van de Positieve Gezondheid in Nederland is opgericht door Machteld Huber. Wij zijn vereerd en dankbaar dat Machteld op het symposium zal spreken. 

Binnenkort wordt het volledige programma bekend. Ben je nu al enthousiast en wil je je alvast aanmelden? Dat kan via deze link

Voor dit symposium worden accreditatiepunten aangevraagd.